dilluns, 7 de març del 2011

Estalvi patètic

No volia deixar passar l'oportunitat de deixar constància del meu aborriment davant les "mesures d'estalvi energètic" iniciades avui pel govern del sr Zapatero.

No és que España no hagi de reduir el seu consum d'energia; res més lluny de la realitat. Però és que no és avui que havia de començar, sino FA ANYS!!! i no esperar com sempre a enrecordar-se de San Pere quan plou i començar a implantar a la desesperada mil mesures discutibles de cop, ara que veu com puja el preu del petroli pels conflictes libis.

Fa anys que España hauria d'haver començat a col·locar a ARREU llums de baix consum i leds, a fer campanyes de sensibilització (començant pels treballadors de les seves Administracions) per no malbaratar Energia ni deixant llums encessos quan no fa falta ni posant la calefacció/aire acondicionat a Temperatures extremes, a FOMENTAR UN TRANSPORT PÚBLIC DE QUALITAT A PREUS ASSEQUIBLES i fomentar l'ús de la BICICLETA, a apagar els aparells tipus ordinadors/teles pel botó per no deixar la llum de stanby encessa...

...i enlloc d'això què fem avui depressa corrents? obligar a anar a 110 km/h com a màxim per estalviar...oohhhhh, quin tip de suar que s'han  fet per pensar un pla tan brillant, no? aquí es nota que estan assessorats per uns tècnics competents, ara sí que sé que estem en bones mans...i no se'ls hi ha acudit pensar que hi ha COTXES QUE CONSUMEIXEN MÉS A 110 QUE A 120? Perquè no és que jo sigui una fanàtica de la velocitat i estigui reclamant poder anar més ràpid per poder correr, sino que només informo de què quan menys consumeix un cotxe és a marxes llargues a poques revolucions per minut, i això varia en funció del model de cotxe....

...i per postres a tota España baixen un ridícul 5% el preu del bitllet de tren però a Catalunya no perque al estar integrat amb el bitllet de metro no els hi sortiria rentable...vaja lladres!

Això em recorda a quan van començar a estalviar aigua quan van veure que obrien l'aixeta i no baixava ni gota per la sequera: perquè fer una bona sensibilització preventiva quan pots intentar fer "chapuzas" depressa i corrents quan ja és massa tard?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright© Laura Guerrero Folch