diumenge, 13 de maig del 2012

Salvem Es Trenc!!

Aquí hi ha la informació publicada a Vilaweb sobre la cadena humana que van organtizar recentment els veïns de Mallorca per intentar salvar la platja de Es Trenc, un paratge natural que vol ser substituït per una gran urbanització. Desitgem que la cadena vagi més enllà i finalment el govern del PP canviï d'idea i apliqui el sentit comú. Què escoltin a la gent!!

Multitudinària cadena humana contra el macro-hotel de la platja verge del Trenc

L'han convocada el GOB, Amics de la Terra i Salvem sa Ràpita

Una immensa cadena humana ha enllaçat a Ràpita amb les Covetes com a protesta simbòlica en defensa de la protecció de la platja verge del Trenc, a Mallorca. Ha estat una iniciativa del GOB, Amics de la Terra i la plataforma Salvem sa Ràpita que reprèn una reivindicació que ve de molts d'anys enrere i ara es reforça pel perill que comporta la construcció d'un macro-hotel, aprovada pel Consell de Mallorca.
Fa un parell de setmanes, el Consell de Mallorca va aprovar, amb els vots en contra de l'oposició, el pla territorial que permetrà construir un macro-hotel a la zona de la Ràpita, a pocs metres de l'arenal del qual forma part la platja verge del Trenc. El PP ho ha tirat endavant corregint un error material, de manera que el sòl urbanitzable passa de dues hectàrees a vint-i-una.

Foto: @tonapou.

El conseller del PSM-IV-Entesa, Joan Font, retreu que la correcció dels errors materials del pla només pot tenir lloc en cas d'equivocacions materials i que es tracta d'un fet excepcional que només es pot admetre com a criteri restrictiu. De la mateixa manera, el grup del PSIB critica que per corregir-los, els errors han de ser clars i inequívocs, i que en aquest cas es tracta d'una qüestió que permet interpretació.
Sobre les acusacions d'interpretació de la llei, el conseller del PP Mauricio Rovira argüeix que el seu grup havia 'constatat un error a l'hora de traslladar el nombre d'hectàrees'.

Foto: @tonapou. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright© Laura Guerrero Folch